Sinterklaas logeert in het kasteel van Geldrop van 25 t/m 26 november 2023

Naast onze reeds 50 jaar bekende Sinterklaasactie, zijn wij bezig geweest om Sinterklaas naar het kasteel van Geldrop te halen. En tot onze grote vreugde is dat gelukt: de goedheiligman komt met al zijn pieten het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 november logeren in ons mooie kasteel. We gaan alles uit de kast halen om het kasteel prachtig aan te kleden, zodat Sinterklaas in gepaste sfeer hier kan vertoeven. Maar vooral: dat hij in een schitterende entourage de kinderen van Geldrop-Mierlo en hun ouders hier kan ontvangen. We gaan het doel van onze stichting - het geven van een kans aan kansarme kinderen om door middel van een gedegen opleiding een betere toekomst te hebben – doorvoeren voor de Geldrop-Mierlose kinderen. Natuurlijk gaan onze kinderen allemaal al naar school. Maar wat zij daar niet leren is hoe je een goede Piet wordt. Daarom gaan zij in het kasteel een opleiding krijgen tot een gedegen hulppiet! Met als kers op de taart een meet and greet en felicitatie van de Sint! Zie voor meer informatie onze speciaal ontwikkelde website: Sinterklaaskasteel - Geldrop (sinterklaaskasteelgeldrop.nl)

 

Natuurlijk kunnen wij dat niet realiseren zonder de hulp van al onze vrijwilligers: pieten-sinten-schminksters-chauffeurs. Met de hulp van al deze mensen valt of staat het succes van dit nieuwe project. Wij verzoeken hen dan ook om dat weekend nu al zoveel mogelijk vrij te houden om ons hierin te ondersteunen. Binnenkort zullen al onze vrijwilligers meer hierover horen van ons.

Hebt u (klein-)kinderen die het leuk zouden vinden om hulppiet te worden, houdt u dan deze website in de gaten, want daar zult u de laatste nieuwigheden hierover kunnen terugvinden.

SINTERKLAAS LOGEERT 25 EN 26 NOVEMBER 2023 IN HET KASTEEL IN GELDROP: JIJ KOMT TOCH OOK?