de sint op bezoek


De Sinterklaasactie houdt in dat groepjes bestaande uit een Sint met minimaal 2 pieten, en met chauffeur, bezoeken afleggen bij gezinnen thuis, bij scholen, bedrijven etc. Om uw feest van Sinterklaas extra gezellig te maken kunt ook U het Bolivia Komité verzoeken om de Sint dit jaar bij u langs te sturen. Zijn bezoek kan in de ochtend, s’ middags of s’ avonds plaatsvinden. Sint komt dan met zijn Pieten bij u thuis op bezoek voor slechts € 44,- als u in Geldrop woont of voor € 52,- in de direct omliggende plaatsen (dit vanwege de extra reistijd). Het bezoek duurt ongeveer 25 minuten maar u kunt desgewenst ook langere bezoektijden aanvragen. Voor meer informatie over boeken: Benader Suzanne of Mariëlle via "De Sint bij u thuis" of 06 41677195 (a.u.b. tussen 20:30 en 22:30 uur).

 

Verder bent u geheel vrij om vrienden en/of kennissen (met hun kinderen) voor het bezoek van de Sint bij u thuis uit te nodigen. Dit heeft geen enkele invloed op de prijs en is vaak zelfs extra gezellig. Voor bezoeken aan bedrijven, clubs en verenigingen gelden aangepaste tijden en tarieven. 

 

Voor meer informatie over (prijzen voor) verenigingen, stichtingen, scholen en verhuur van kleding: Benader Suzanne of Mariëlle via "De Sint bij u thuis" of 06 41677195 (a.u.b. tussen 20:30 en 22:30 uur).