Sinterklaas logeert in het kasteel van geldrop

Naast onze reeds 50 jaar bekende Sinterklaasactie, zijn wij bezig geweest om Sinterklaas naar het kasteel van Geldrop te halen. En tot onze grote vreugde is dat gelukt: de goedheiligman komt met al zijn pieten het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 november logeren in ons mooie kasteel. Zie voor meer informatie onze speciaal ontwikkelde website: Sinterklaaskasteel - Geldrop (sinterklaaskasteelgeldrop.nl) Voor het boeken van de Sint bij u thuis, bedrijf, vereniging of school klik op de volgende link: Boeken Sinterklaas en Pieten

Over ons

Wij zijn het Bolivia Komité Geldrop, in heel Geldrop e.o. bekend om onze Sinterklaasbezoeken. Met de opbrengst van deze bezoeken, incidentele acties en via giften van onze donateurs ondersteunen wij studenten in Latijns-Amerika. We zijn gestart in Bolivia maar tegenwoordig ook actief in Chili, Colombia, Brazilië en Guatemala. 

 

Wat we doen

Ons hoofddoel is het ondersteunen van kansarme jongeren in Latijns-Amerika door hen de mogelijkheid te bieden om een goede vakopleiding te volgen. Voor de aanwas van nieuwe studenten, een adequate begeleiding en controle op de besteding van de toegezegde beurzen, maken we dankbaar gebruik van onze contactpersonen ter plaatse. Met onze Nieuwsbrief houden we onze donateurs en vrijwilligers op de hoogte van de resultaten en voortgang van onze beursalen. 

Contact

U kunt ons natuurlijk contacteren voor een Sinterklaasbezoek, een donatie of informatie over de projecten en doelen die wij ondersteunen via de contact en bijv. "De Sint bij u thuis" of "Secretariaat" of
"info donaties".

informatie

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u naar bovenstaande tabbladen “Stichting”, “Het goede doel” en “Sinterklaasactie”. Onder het tabblad “Contact” kunt u terecht voor het boeken van een Sintbezoek (“de Sint bij u thuis”) of algemene informatie (“Secretariaat”). Tevens is er een mogelijkheid voor extra informatie t.b.v. donaties of nieuwe donateurs. 

Rekening NL19RABO0115972137 t.n.v. Stichting Bolivia Komité GeldropDit is waar wij om geven

Vooruitgang door educatie